Om Jamjaa.com

Hei og velkommen til min siste blogg! Fra før driver jeg 3 andre nettsider innen temaene reise, trening og matlaging. Det siste tilskuddet på stammen skal være en blogg om økonomi i hverdagen, nemlig den du leser nå. Disse til sammen fire områdene er de jeg interesserer meg mest for selv. Jeg er aktiv på treningsfronten, jeg elsker å lage mat, og som mange andre digger jeg å oppleve nye land, byer og kulturer. Helst en kombinasjon av alle disse tingene. For å kunne leve ut interessene sine, må man ha god nok økonomi. Derfor bestemte jeg meg for å skrive om også den biten.

Økonomibloggen vil ta for seg hvordan man unngår å sløse med pengene. Det betyr at jeg vil dele for eksempel effektive sparetips. Det blir også naturlig å fokusere på hvordan en kan unngå å pådra seg utgifter. Hvordan får man billigere lån? Hvordan prute på bilkjøpet? Hvordan får man adekvat forsikring for en rimeligere penge? Slikt og mer til, kjære leser. Så kommer det nok nye temaer til etter hvert, eller kanskje en ny blogg!

Denne nettsiden er for øvrig mekket av meg selv, med enkle hjelpemidler og lite dikkedarier. Konstruktiv kritikk tar jeg gjerne i mot på epost, men skal du klage går nok mailen rett i søppelboksen!